Få selvtillit på internett med Get Style Confidence

 

For å lykkes med onlinekurs trenger du foto og bilder som kommuniserer med drømmekunden din på en måte som får dem til å handle hos deg.

Dette er en bøyg for mange, men når du får gode bilder og blir vant til å være på video er veien til suksess mye kortere.

 

Det verste kan noen ganger være:

Hva i all verden skal jeg ha på meg?

 

Etter dette kurset vil du se fantastisk ut og stråle av selvtillit. Den finner du ved å kle deg på en måte som får deg til å se vakrere ut enn noen gang ved hjelp av farge- og kroppsanalyse.

Du får selvtillit til å posere som en proff så kundene dine ser deg som en ekspert som kan gi dem det produktet eller den servicen de trenger.

Det passer også for deg som:

  • Vil vente til de ekstra kiloene er borte.

Du vil se fantastisk flott og profesjonell ut på bilder og video uten å gå ned et gram. Jeg lærer deg å kle deg etter den kroppen du har akkurat nå. Du vil bli kjempeglad og overrasket over resultatet.

  • Ikke har peiling på mote.

Du går gjennom en prosess hvor du lærer hvilken stil som er perfekt til deg og din merkevare. Dette har ingenting med mote og trender å gjøre, men handler om deg og ditt budskap til kunden.

  • Synes det er for mye fokus på utseende.

Målet er ikke å se ut som en ung modell og følge stereotypiske skjønnhetsidealer . Det handler om å kommunisere med kundene dine på en måte som gir dem tillit til deg som fagperson. Du ser annerledes ut på foto og video enn det du gjør i hverdagen, og det er viktig å kle seg riktig for disse mediene for å nå frem slik du ønsker.

Slik er kurset bygget opp:

 

Videoleksjonene er på engelsk og gruppeundervisning foregår på norsk:

 

Modul 1: The Style Detective

Ved hjelp av teknikkene jeg har lært gjennom 20 år i motebransjen hjelper jeg deg å komme fram til en unik stil som både du og kundene dine vil elske. Dette er en kjempemorsom visjonær prosess hvor du finner fram til de store målene for din personlige merkevare.

 

Gruppetime 1 på videochat:

Jeg bruker min ekspertise som designer til å hjelpe deg med å komme frem til en personlig stil som kommuniserer akkurat det du ønsker.

 

Modul 2: Find Your Body Type

Kundene mine elsker denne modulen hvor du finner din kroppstype og lærer alle triksene for å kle deg så du ser flottere ut enn noen gang. Noen kvinner føler seg for aller første gang i livet fornøyd med kroppen sin og er mer selvsikre enn de trodde var mulig.

 

Gruppetime 2 på videochat:

Jeg hjelper deg med å bli 100 % sikker på kroppstypen din, og gir deg tipsene som passer spesielt til deg og din kropp.

 

Modul 3: The Power of Color

Du finner de perfekte fargene til deg og din merkevare. Vi ser på hvilke farger som passer til din hud og hårtype, hva som passer firmaet ditt, og ikke minst hvilke farger som frembringer de ønskede følelsene hos kundene dine.

 

Gruppetime 3 på videochat:

Jeg gir deg en fargeanalyse basert på ditt naturlige utseende. Deretter kommer vi fram til en fargeskala som er tilpasset deg og merkevaren din.

 

Modul 4: Shopping Made Easy

Her kommer triksene jeg har lært på profesjonelle shoppingturer over hele verden. Du kan lære å shoppe på en rask, effektiv, og stressfri måte og komme hjem med posene fulle av klær som du vil elske og faktisk kommer til å bruke – uansett prisnivå.

 

Tilbakemelding på klær og antrekk:

I løpet av kursperioden kan du sende meg bilder på mail eller i Facebookgruppen og få profesjonell tilbakemelding. Dette er veldig nyttig siden du lærer å sette den nye kunnskapen ut i livet på en praktisk måte, og begynner å bygge opp en nydelig garderobe til ditt nye spennende liv som onlinegründer.

 

Er du klar til å investere i deg selv og din fremtid som onlinegründer?

 

Som en av Hilde Kloppbakkens gode kunder får du denne uken Get Style Confidence onlinekurs til halv pris.

 

Vanlig pris: 2999,-

 

Ditt engangstilbud: 1499,-

 

Tilbudet gjelder kun til tirsdag 28 februar kl 23.59.

 

Fornøyde internasjonale kunder:

 

 

Having an experienced fashion stylist like Hilde give me advice was invaluable

  • She helped me understand exactly which dresses would suit my body type and which accessories would give the right vibe I wanted.
  • I had a terrific time at the shoot knowing I was looking my best.
  • I felt beautiful and confident on camera – and the results showed!”

Michelle Bridger.com

 

Er du klar til å se fantastisk ut på foto og video?

 

Knalltilbud til Hilde Kloppbakkens kunder:

 

Vanlig pris: 2999,-

 

Ditt engangstilbud: 1499,-

 

Tilbudet gjelder kun til tirsdag 28 februar kl 23.59.